Energie vergelijken Wijnbergen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Wijnbergen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen zoals bijv. Allure Energie of Qwint. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Wijnbergen? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Verder bepaal je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij check je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website tref je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Wijnbergen.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €244

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Wijnbergen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €230 €19,17 €1.620,90
3 jaar EnergieFlex €200 €5,56 €1.740,90
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.860,90

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze website vergelijk je supersnel en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Wijnbergen”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Wijnbergen:

 1. Anode Energie
 2. Greenchoice
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Wijnbergen waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van de stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Stedin.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Wijnbergen? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Wijnbergen zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders bieden namelijk sublieme welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €259

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De volgende energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Wijnbergen zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Ruinen.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt meteen de goedkoopste stroomleverancier voor jou. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Wijnbergen


Zo vind je de goedkoopste energie in Wijnbergen

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Wijnbergen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Nette klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Vriendelijke service
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Online account
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Nette klantenservice
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Sympatieke service
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Goede medewerkers
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Verschillende contracten
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Snel oversluiten
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
2 jarig contract
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
1 jarig contract
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Wijnbergen

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Wijnbergen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij zonder moeite de meest betaalbare leverancier. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Montferland). Een interessante organisatie kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Heinenoord.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Montferland.