Energie vergelijken Woold Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Woold? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroommaatschappijen als Vrijopnaam en Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Woold? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke maatschappij tref je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Op onze website tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Woold.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €233

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Woold? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand Totaal
1 jaar Essent €220 €18,33 €1.622,35
3 jaar Essent €170 €4,72 €1.742,35
5 jaar Essent €0 €0 €1.862,35

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze website vergelijk je razendsnel en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Woold”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Woold:

 1. Anode Energie
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Woold met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Ons advies: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Oxxio.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Woold? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Woold zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas hanteren prachtige welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €158

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie aanstaande aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Woold zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Schagen.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw situatie. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Woold


Profiteer van de goedkoopste energie in Woold

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Woold (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vaste prijs stroom
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert ketels
2 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Charmante service
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Aangename service
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Eenvoudig afsluiten
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Meerdere contracten
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Duidelijke voorwaarden
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Maandelijks bijstellen
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Vriendelijke service
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
3 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Woold

Ons gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Woold? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij meteen de meest goedkope aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Winterswijk). Een geschikte gas leverancier ontdekt? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Herten.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Winterswijk.