Energie vergelijken Zevenaar Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Zevenaar? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan stroom maatschappijen als DELTA en Oxxio. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Zevenaar? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Aansluitend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij vergelijk je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je alle info over stroom, gas en licht in Zevenaar.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €190

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Zevenaar? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €120 €10 €1.625,60
3 jaar EnergieFlex €180 €5,00 €1.745,60
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.865,60

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Zevenaar”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Zevenaar:

 1. Allure Energie
 2. Greenchoice
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Zevenaar waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en met feestdagen). Welke type tarief het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je relatief veel van de energie op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Energieflex.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Zevenaar? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Zevenaar zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers bieden vaak hoge welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €226

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwe aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Zevenaar zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Sint Geertruid.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Zevenaar


Zo vind je de goedkoopste energie in Zevenaar

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Zevenaar (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Sympatieke service
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Slim besparen
3 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Duidelijke voorwaarden
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Contract wijzigen
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Persoonlijke service
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Goede service
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Online verbruik inzien
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Zevenaar

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Zevenaar? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je zonder problemen de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Zevenaar). Een voordelige gas leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Hoogkarspel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Zevenaar.