Energie vergelijken Zevenhuizen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Zevenhuizen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders zoals bijv. Eneco of Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Zevenhuizen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna check je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke maatschappij vind je de energiekosten per jaar en de geldende welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina blader je door handige info over stroom, gas en licht in Zevenhuizen.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €269

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Zevenhuizen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €160 €13,33 €1.625,80
3 jaar Budget Energie €220 €6,11 €1.745,80
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.865,80

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze pagina vergelijk je vluchtig en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Zevenhuizen”. Je kunt ook filteren op stroom van wind of de zon. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Zevenhuizen:

 1. E.ON
 2. HVC
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Zevenhuizen waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Greenchoice.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Zevenhuizen? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Zevenhuizen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans sublieme welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €286

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Zevenhuizen zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Sint Joost.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet nu de voordeligste aanbieder voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Zevenhuizen


Profiteer van de goedkoopste energie in Zevenhuizen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Zevenhuizen (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Persoonlijke service
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Online verbruik inzien
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Goede klantenservice
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Verbruik advies
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Snel oversluiten
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Nette service
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Simpele voorwaarden
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Helemaal groen
Overstaphulp
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Goede klantenservice
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
3 jarig contract
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Zevenhuizen

Gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Zevenhuizen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij in minder dan een minuut de meest betaalbare aanbieder. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Zuidplas). Een voordelige partij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Hoogvliet.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Zuidplas.