Energie vergelijken Zuid-Beijerland Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €287


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Zuid-Beijerland? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij aanbieders van stroom zoals Essent en Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Zuid-Beijerland? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Verder selecteer je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij vind je de jaarlijkse kosten en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Zuid-Beijerland.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €249

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Zuid-Beijerland? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €150 €12,50 €1.626,50
3 jaar Eneco €360 €10 €1.746,50
5 jaar Eneco €0 €0 €1.866,50

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Zuid-Beijerland”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Zuid-Beijerland:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Zuid-Beijerland waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van de stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder UnitedConsumers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Zuid-Beijerland? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Zuid-Beijerland is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers hanteren reusachtige welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €292

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw toekomstige leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Zuid-Beijerland zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Sirjansland.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt eenvoudig de voordeligste energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Zuid-Beijerland


Zo vind je de goedkoopste energie in Zuid-Beijerland

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Zuid-Beijerland (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
1 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede medewerkers
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Goede klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Overstaphulp
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Persoonlijke service
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
2 jarig contract
Prominente kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Simpele voorwaarden
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Overstaphulp
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Vriendelijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Sympatieke service
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Zuid-Beijerland

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Zuid-Beijerland? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je vandaag nog de meest betaalbare gasmaatschappij. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Korendijk). Een interessante maatschappij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Huisduinen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Korendijk.