Energie vergelijken Zwartewaal Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Zwartewaal? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom zoals Budget Energie of Fenor. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Zwartewaal? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend zie je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van elke energieaanbieder check je de kosten per 12 maanden en de beschikbare cashback-korting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je rijke informatie over gas, stroom en licht in Zwartewaal.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €213

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn gepeperder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Zwartewaal? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €150 €12,50 €1.628,00
3 jaar Energiedirect.nl €340 €9,44 €1.748,00
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.868,00

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met deze website vergelijk je vlot en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Zwartewaal”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Zwartewaal:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Zwartewaal met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder MAIN Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Zwartewaal? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Zwartewaal is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden je gigantische welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €216

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Zwartewaal zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Son en Breugel.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt direct de meest goedkope energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Zwartewaal


Vind de goedkoopste energie in Zwartewaal

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Zwartewaal (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
3 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Goede klantenservice
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Direct overstappen
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Verbruik aanpassen
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Overstaphulp
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Sympatieke service
Sublieme acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Goede service
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Tussentijds aanpassen
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Nette klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Persoonlijke service
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Zwartewaal

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Zwartewaal? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je makkelijk de meest betaalbare maatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en check de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Brielle). Een aantrekkelijke aanbieder gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Ingen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Brielle.